• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

Una nova etapa comença!

April 27, 2017

Una nova etapa està apunt de començar al nostre club i al nostre barri. Una nova junta s'ha posat al capdavant del C.F. Sant Roc, una junta jove, dinàmica, treballadora, amb moltes ganes i il.lusió de tirar endevant aquest nou projecte esportiu.

Una nueva etapa está a punto de comenzar en nuestro club y en nuestro barrio. Una nueva junta se ha puesto al frente del C.F. Sant Roc, una junta joven, dinámica, trabajadora, con muchas ganas e ilusión de sacar adelante este nuevo proyecto deportivo.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Notícies destacades

CAMPUS NADAL '17

December 13, 2017

1/3
Please reload

Entrades recents

December 13, 2017

January 9, 2017

Please reload

Arxiu