• Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • YouTube Social  Icon
  • Instagram Social Icon

IV Torneig de la Joguina Solidaria

November 30, 2017

El Torneig de la Joguina Solidaria, és una idea original de Football Technics Costa Brava i enguany la celebració de l’esdeveniment es farà a Olot, exactament al Camp de l’equip Garrotxí del Sant Roc CF, el qual, ens ha obert de bat a bat les seves instal·lacions per a realitzar-lo.
No podríem fer-ho sense el Sant Roc CF i la organització de Càritas, els quals s’encarregaran de recollir i distribuir tota l’ajuda que arribi per part dels participants.
Agrair a les dues entitats la seva confiança!

 

El Torneig de la Joguina Solidaria, és un esdeveniment esportiu de futbol a 7 destinat a equips de les categories PREBENJAMÍ – BENJAMÍ i ALEVÍ que vulguin participar en un Torneig de caire BENÈFIC i SOCIAL.
Un esdeveniment diferent i únic que té com a propòsit recollir joguines, roba i menjar per totes aquelles famílies que passen dificultats en aquestes dates tant senyalades.

 

Dimecres 6/12/17 De 9:00 a 14:30h Categoria Prebenjamí
Divendres 8/12/17 De 9:00 a 14:30h Categoria Benjamí

Dissabte 9/12/17 De 9:00 a 14:30h Categoria Aleví

 

Són diversos els Objectius que ens plantegem per aquest Torneig.
• El principal és obtenir ajuda, per part dels participants, en forma de JOGUINES, ROBA I ALIMENTS per poder-ho repartir entre les famílies més necessitades de la Garrotxa.
• Un altre, és conscienciar als més petits de que no tothom té les mateixes possibilitats i que, a través de l’esport, podem ajudar a altres persones, degut que el futbol és un idioma internacional que no entén de classes socials.
• Per últim i no menys important, gaudir d’una gran jornada de futbol coneixent altres jugadors, entrenadors i equips d’arreu de la província i conviure en un esdeveniment esportiu diferent, que no busca la competitivitat, sinó ajudar a persones que realment ho necessiten.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Notícies destacades

CAMPUS NADAL '17

December 13, 2017

1/3
Please reload

Entrades recents

December 13, 2017